Lucku Ranch logo

Meny

LuckyRanch - året runt med ett bra flöde

Finskt familjeföretag

Lucky ranch är ett familjeföretag, en dagsturarrangör från Finland som ligger i Pyhätunturi i Lappland.

Vi erbjuder boende, natur- och friluftsaktiviteter, t.ex.

  • Ridturer i små grupper
  • Privata ridturer
  • Snöskovandring
  • Snösurfing
  • Kanotpaddling
  • Mountainbike.


Vi har också en traditionell Finsk vedeldad bastu vid sjön, vilket är en utmärkt upplevelse året runt.

Vår specialitet under vintersäsongen är snö igloos som byggs varje år och som är populära bland gäster från olika delar av världen.

Välkommen till Pyhätunturi

Pyhätunturi ligger ungefär 1,5-2 timmars bilresa från RovaniemiLapplands huvudstad.

PyhäLuosto är nu en samlingspunkt för aktiva resenärer som kommer till Lappland för att upptäcka naturen och dra nytta av de många möjligheter som regionen erbjuder. Den lappländska naturen är en gåva till alla året runt. Den skarpa kontrasten mellan dagslös midvinter och midnattssol på sommaren, snö och grönska, berg och karga dalar.

Pyhä-Luosto vill erbjuda möjlighet att njuta av rymd, tystnad och natur. Hjärtat i dessa två orter är de två små byarna, där alla kvalitetstjänster finns på gångavstånd. Den orörda naturen ligger bara några steg bort från din
dörr. Hållbarhet innebär att man måste bevara dessa nyckelelement i framtiden.

Netflix-serien I Världens mest fantastiska semesterbostäder finns också ett besök på Lucky Ranchs snöigloo vid Pyhäjärvi-sjöns strand. Så kolla in säsong 1 avsnitt 4 av bisarra boenden, som förutom snöigloun i Lappland innehåller semesterbostäder i Mexiko och Ozark Mountains.

I reality-tv-serien visar tre resenärer upp semesterbostäder runt om i världen som passar olika budgetar och delar med sig av sina experttips. Visa Nexflix trailers...

LuckyRanch Lapland Finland - Igloo
LuckyRanch Lapland Finland

Lucky ranch

Boende

Boende

Lucky Ranch erbjuder boende i Pyhä-Luosto. Den lappländska naturen och Pyhä-Luosto nationalpark erbjuder fantastiska upplevelser och stunder i naturen och utomhus för alla året runt.
LÄS MER

Hela året runt

Verksamheter

Verksamheter

Vi erbjuder natur- och friluftsaktiviteter, t.ex. ridturer i små grupper och privata ridturer, snöskoåkning, snösurfing, snöskoteråkning, kanotpaddling och mountainbikeåkning på sommaren.
LÄS MER

Lucky Ranch

SALOON

Lucky Ranch Saloon

Lucky ranch saloon är öppen på begäran. Det vackra landskapet och den härliga lappländska atmosfären gör ditt evenemang minnesvärt. Café, bar, souvenirer, öppen plats för flera ändamål. Privata evenemang för fantastisk bastu & avanto/hot tub.
LÄS MER

Västra

Ridning

Western Riding

Vi anpassar programmet individuellt efter dina kunskaper och önskemål. När det gäller hästar bygger vår arbetsfilosofi på god kommunikation mellan häst och ryttare. När ni väl har fått kontakt är det säkrare, lättare och roligare att arbeta tillsammans.
LÄS MER

Finska

BASTU

Finsk bastu

Upplev en unik och avkopplande kväll i finsk stil på Lucky Ranch Saloon! En traditionell vedeldad finsk bastu och en välsmakande middag gör dig utvilad. Den här unika upplevelsen äger rum på Lucky Ranch Saloon vid sjön Pyhäjärvi.
Läs mer

Utrustning

Uthyrning

Uthyrning av utrustning

Läs mer

ÅRET RUNT FRÅN HELA VÄRLDEN

0 +
Länder
0 +
Besökare
0 +
Bokade nätter
0 +
Bokade äventyr
Hur man hittar
De dolda pärlorna
Pyhä och Luosto ligger bara 20 minuters bilresa från varandra och bara 1 timme och 30 minuter från polcirkeln och från Rovaniemi flygplats och järnvägsstation.

Avståndet från Kittilä flygplats är 1 timme 45 minuter, från Kuusamo flygplats 2 timmar 45 minuter och från Kemijärvi järnvägsstation 45 minuter.

Från Rovaniemi stad, järnvägsstation och flygplats finns dagliga förbindelser från den 1 december till den 1 maj fyra gånger om dagen och från den 1 juni till den 30 november två gånger om dagen via Luosto till Pyhä.

Från Kemijärvi järnvägsstation går det dagligen bussar till Pyhä.
Läs mer om Pyhä-Luosto

Vad våra besökare säger

Xiomara, North-Carolina
Xiomara, North-CarolinaMars 2022
Läs mer
Vilken underbar upplevelse, vilket fantastiskt ställe!! vi hade en underbar tid, vi åkte dit för att fira min mans 40-årsdag. Jag var orolig bc av kylan, men för att vara ärlig var det inte så illa som jag trodde, vi sov till 2pm!!!!! vi hade en underbar tid. det finns en massa saker att göra medan du är där, Annti har hästar, längdskidåkning, ett vackert kaffe där du kan äta och det finns också en skidort mycket nära. Kunde inte ha bett om mer!!! fantastisk tid z helt rekommendera!!!
Bhavia, India
Bhavia, IndienFebruari 2022
Läs mer
Vi bodde på Anttis egendom för två nätter - en i en igloo och en i en stuga. Båda var helt fantastiska och mycket rimliga. Vi gjorde en vandring en av dagarna i den närliggande nationalparken som var suveränt vacker. Överlag rekommenderas starkt.
Salome, Switzerland
Salome, SchweizFebruari 2022
Läs mer
Vi hade en riktigt trevlig tid på Luckyranch. Ett trevligt ställe att bo på, göra några aktiviteter och njuta av tystnaden och den finska naturen. Antti och Annu är ett mycket vänligt par. Vi gillar att göra fatbike-turen, snösurfing med Antti och ridning med Annu. Tack för äventyret. Vi rekommenderar att sova i igloo och finsk bastu. Vi skulle
Amandine, France
Amandine, FrankrikeJanuari 2022
Läs mer
Vi hade en fantastisk vistelse på Lucky Lodge. Stugan är stor och vacker. Grannskapet är mycket lugnt och vackert. Du kan hitta allt du behöver: kök med alla faciliteter, kylskåp, diskmaskin, tvättmaskin, bastu, tre sovrum. Många garderober. Huset har ett mycket bra läge, nära sjön och nära skidorten. Jag skulle definitivt rekommendera det !
Fabiola, Germany
Fabiola, TysklandJanuari 2022
Läs mer
Igloerna är vackra och förvånansvärt bekväma, sovsäckarna håller dig för varm, vi hade -29°C och sov ändå gott och varmt, det varma huset har allt du kan behöva: högtalare, skorsten, dusch, toalett och till och med wifi.
Kiara Liz, Puerto Rico
Kiara Liz, Puerto RicoDecember 2021
Läs mer
Vår vistelse hos Antti var otrolig!!!! Vi älskar varje del av detta ställe. Allt är perfekt utformat och förberett för att garantera en magnifik vistelse. Vi hade en upplevelse för livet. Vi hade också möjlighet att göra en ridtur med Anu och det var underbart. De är båda mycket trevliga människor. Gino (hunden) är också en fantastisk värd. Jag har bara goda önskningar för denna familj, alla borde leva denna upplevelse och träffa dem. Det var precis som deras namn: Jag är väldigt LUCKY att hitta denna RANCH.