Lucku Ranch logo

Meny

EVENEMANG
Året runt med bra flöde

LUCKY RANCH MIDSOMMAR 21.6.

Program för midsommarafton

  • 18:00 Traditionell flagghissning, flaggtal och musik på toppen av Kultakero.

  • 19:00 Välkomsttal och resning av midsommarstången vid Oravanranta.

  • 19:30-21:00 Traditionell sommardans på dansbanan vid sjön.

  • Efter dansen fortsätter kvällen på Midnight Sun Pyhä Disco. För musiken står pionjären inom house och elektronisk dansmusik och den internationellt erkände Dj Doubleclap. Spelningen kommer att innehålla genreöverskridande beats - ny musik såväl som uppfräschade klassiker.

  • På Lucky Ranch Saloon: licensierad bar, läckra snacks, terrass vid sjön, SUP-boarding, bastu, simning och bubbelpool.

Med en evenemangsavgift på 10 €/person (gratis för under 15-åringar) får du tillgång till midsommarbastun och traditionell sommardans. I övrigt är evenemanget gratis. Evenemanget ordnas i samarbete med Pyhä byaförening och Lucky Ranch.

  • Pyhäs sceniska lift kommer att transportera människor till toppen på midsommarafton från kl. 17.00 till 01.00.


Dj Doubleclap är en pionjär inom house och elektronisk dansmusik och har också vunnit internationell berömmelse.

Dj Doubleclap är också innehållsansvarig för radiostationen med samma namn. Du kan dyka in i utbudet i förväg genom radioströmmarna på www.doubleclap.dance.

Artisterna kommer att uppträda på det täckta dansgolvet, och det finns också en täckt terrass och Saloons inomhusfaciliteter tillgängliga i händelse av regn.

Varmt välkomna!

RUSKA RACE ÄVENTYRSEVENEMANG 14.9.2024

Ruska Race är ett utomhusevenemang för hela familjen som består av cykling, kanotpaddling och vandring. Starten går från Lucky Ranch Saloons gård och följer MTB-rutten runt sjön Pyhäjärvi. Distansalternativen är standard 13 km / lång 20 km (omväg via Kiimaselkä-Huttujärventie-Polkutie). Den sista biten till Pyhäjärvi by cyklar du på vägen till Haapaharju-bron, där kanoter väntar på äventyrarna. Cyklarna stannar vid bron för transport, och resan fortsätter med kanotpaddling i 2-3-personers kanoter längs den långsamt flytande Pyhäjoki älv. Kanotsträckan är ca 13 km, och det rekommenderas att ta en kaffe-/promenadpaus vid vindskyddet. Efter kanotpaddlingen följer en vandring över Soutajatunturi till Lucky Ranch Saloon, där mållinjen ligger i år. Du kan köpa en måltid vid mållinjen om så önskas. Dessutom finns det möjlighet att bada bastu och simma.

Det finns platser för de 50 första personerna, och du kan delta med din egen cykel eller en hyrcykel. För mer information om evenemanget kan du kontakta Antti på Lucky Ranch  antti@luckyranch.fi eller 0407540683

Registreringen är nu öppen. Platserna fylls upp snabbt.
Registrera dig här https://www.lyyti.fi/reg/Ruska_Race_2024_4764