Lucku Ranch logo

Meny

OM OSS
Till din tjänst året runt

Vår berättelse

LuckyRanch Lapland Finland - Us

LuckyRanch erbjuder upplevelser som en livsstil

Under årens lopp har vi upptäckt och utvecklat en passion för att erbjuda boende i finska Lappland och upplevelsetjänster till gäster från hela världen. För oss är du mer en gäst än en kund i traditionell mening. Vi är ett familjeföretag, för vilket kunden är lika mycket en älskad person som njuter av upplevelser som vi själva är.

Allt började när vi tillfälligt flyttade till Pyhä för att arbeta med kundservice för inkvarteringsföretag. Vi kom tillfälligt, men slog oss snart ner och slog rot här.

Allt började med Anus hobby med westernhästar. När vi äntligen hittade ett ställe med plats för vår hästhobby fanns det utrymme för att dela med andra. Ganska snart bestämde vi oss för att börja hyra ut husets nedre våning till turister. På samma sätt som vi själva hade hyrt ut lokala lokaler när vi reste runt i världen. Samtidigt erbjuder vi möjligheten att lära sig mer om vår egen kultur. På samma sätt som vi själva lär oss om andra länders kultur genom familjens boende och tjänster.

Efterfrågan på våra tjänster började öka kraftigt. Våra upplevelsetjänster växte i enlighet med människors önskemål. Snart köpte vi fler hästar och behövde mer boende. Vi utökade snart med restaurangtjänster, vilket också gjorde det möjligt för oss att utöka vårt utbud av inkvartering samt exotiska och mer traditionella bastutjänster mitt i den finska naturen.

I dag kan vi erbjuda hemtrevligt boende och otaliga upplevelser för dig och många andra runt om i världen. Under årens lopp har vi haft gäster från över 30 länder.

Anttis passion för friluftsliv har skapat en utmärkt grund för att erbjuda en tjänst som är särskilt utformad för att vara exceptionellt nära naturen i en ren naturmiljö.

Som vår nyaste tjänst kan vi också erbjuda dig en fantastisk upplevelse genom att bo i snöigloos som vi bygger varje vinter. Som bäst under en himmel upplyst av norrskenet.

HELA ÅRET RUNT - välkommen

Picture of Anu Lampinen

Anu Lampinen

Telefon: +358 (0)50 355 0744

Picture of Antti Keskitalo

Antti Keskitalo

Telefon: +358 (0)40 754 0683