Lucku Ranch logo

Valikko

Lännenratsastus ja maastoratsastus

Hevosten kanssa työskentelyfilosofiamme perustuu hevosen ja ratsastajan väliseen hyvään kommunikointiin. Kun yhteys on kunnossa, työskentely yhdessä on turvallisempaa, vaivatonta ja hauskaa.

Minulle lännenratsastus tarkoittaa niinkuin opettajani sitä kuvasi "riding In a freedom" se on mahdollisimman hienovarainen yhteistyö ihmisen ja hevosen välillä. Se, miten siihen voidaan päästä on kommunikointi, kunnioitus, luottamus joiden avulla voi rakentua ystävyys ja yhteys. Rajat on yhtä tärkeät kuin rakkaus. Hevonen on pakoeläin, se saa turvaa siitä kun joku ottaa vastuun, toimii lauman johtajana.

Järjestämme pääsääntöisesti maastoratsastuksia alueen luonnossa, mutta tilauksesta myös esim. kurssipäiviä, joilla pääsee harjoittelemaan maastakäsin työskentelyä ja lännenratsastuksen perusteita. Räätälöimme ohjelman yksilöllisesti taitojesi ja toiveidesi mukaan.

Tutustu nelijalkaisiin ystäviimme

Fiftys Royal Bars
Roy on erinomainen opettaja. Hän on aina tietoinen siitä, mitä tekee, ja jättää ratsastajan huomiotta, jos tämä yrittää viedä hänet pois tasapainosta. Mutta kun ratsastaja on rento ja luottaa Royhin, se on jumalainen ratsastettava.
Gino & Tanka
Gino on welsh gorgi pembroke ja se on todellinen paimen. Erittäin fiksu ja suloinen koira, joka ajattelee, että sillä on erittäin tärkeä tehtävä tilalla, ja niin se tekeekin. Kukaan ei saavu paikalle huomaamattaan.

Tanka on australialainen karjakoira ja Anun työkaveri. Erittäin aktiivinen ja leikkisä koira, joka on aina tietoinen kaikesta.