Lucku Ranch logo

Valikko

KESÄTOIMINTAKESKUS
Ympäri vuoden toimintaa sinulle

UUTTA PYHÄLLÄ!

Lucky Ranch avaa kesäkahvilan ja kesäaktiviteettikeskuksen Lucky Ranch Saluunalle alkaen Juhannusaatosta 21.6.2024 syyskuun loppupuolelle asti! Olemme avoinna päivittäin 11-20.

Lucky Ranch Saluuna sijaitsee Pyhätunturilla, Pyhäjärven rannassa noin 10 km päässä Pyhätunturin keskustasta. Paikka on maisemaltaan uniikki, sillä järvimaiseman takana siintää upea Pyhä-Luoston tunturijono. Paikan päälle pääsee joko autolla (osoite Oravanranta 15) tai vaikka pyörällä tai patikoiden. Yksi Pyhän suosituimmista pyöräreiteistä kulkee Pyhäjärven ympäri ja noin puolimatkassa poikkeaa suoraan Saluunan pihapiiriin.

KESÄKAHVILA

Listalta löytyy mm. raikkaita salaatteja ja meheviä burgereita sekä vohveleita suolaisella tai makealla täytteellä. Tule lounaalle, jäätelölle tai nauttimaan virkistävästä juomasta ja kesäillasta tunnelmalliselle maisematerassille.

VUOKRAA VÄLINEET KESÄN JA SYKSYN SEIKKAILUIHIN

Meiltä voit vuokrata perinteisiä maastopyöriä, kahden istuttavia kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja.

Hinnat:

Maastopyörät, kanootit ja kajakit 30€/hlö.

SUP-laudat 25€/tunti, lisätunnit 10€/tunti.

Lisäksi veloituksetta käytössä pihapelejä mm. mölkky

RANTASAUNA

Perinteinen, puulämmitteinen rantasauna Pyhäjärven rannassa hellii lempeillä löylyillä. Saunassa on erikseen takkatupa ja saunatila, jossa ei ole suihkua vaan peseytyminen hoidetaan perinteiseen tyyliin sekoittaen kuumaa ja kylmää vettä vateihin. Saunasta pääsee pulahtamaan Pyhäjärven raikkaaseen veteen. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 6-8 hlö.

Yleiset saunavuorot keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 17-19 (20).Yleinen saunavuoro toimii sekasauna-tyyppisesti ja saunaan mennään uimapuku päällä. Hinta 15€/hlö.Tuothan oman pyyhkeen mukanasi tai vastaavasti voit vuokrata sen meiltä 5€ korvausta vastaan. HOX! Varaathan paikkasi ennakkoon verkkokaupastamme tai sähköpostitse sales@luckyranch.fi

Muina aikoina saunan saa käyttöön ennakkovarauksella hintaan 50€/ hlö (2 h). Hinta sisältää saunan lämmityksen, pyyhkeen sekä raikasta vettä ja mehua.

Katso lisätietoja saunatuotteista täältä.

PALJU

Paljun voi vuokrata osaksi saunakokemusta hintaan 150€ jolloin se lämmitetään valmiiksi ennen saapumistasi tai mökille kuljetettuna (Pyhä-Luosto alueella) hintaan 180€/ vrk (paljun täyttäminen ja lämmittäminen eivät sisälly hintaan)

OPASTETUT RETKET

Lucky Ranch järjestää useita elämyksellisiä retkiä Pyhä-Luoston alueella. Miten olisi ratsastusvaellus Pyhäjärven kylän tuntumassa tai Soutajan upeissa maisemissa, yöttömän yön melontaretki tai Tour de Pyhä rengasreitti pyöräillen, meloen ja patikoiden.

Katso lisätietoja opastetuista kierroksista täältä.

MAJOITUS

Tarjoamme camping-henkistä maisemamajoitusta Pyhätunturin hienoimmalla paikalla aivan Pyhäjärven rannassa, jonka takana siintää upea Pyhä-Luosto tunturijono sekä perinteisempää mökki- ja huoneistomajoitusta.

Vaihtoehtoina ovat:

Perinteinen aittarakennus

Aitasta löytyy petipaikat kolmelle. Wc, suihku ja ruuan lämmitysmahdollisuus (mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi) löytyvät viereisestä Saluuna-rakennuksesta joka toimii kesäkahvilana sekä yhteisenä jaettuna tilana majoitusasiakkaillemme. Huomioitavaa: aittaan johtavat jyrkät portaat.

Hinta 70€/yö, seuraavat yöt 50€.
Sisältää loppusiivouksen, liinavaatteet kahdelle. Extra liinavaatesetti 15€

Lakeside lounge - terassimajoitus

Tämä upealla järvi- ja tunturinäköalalla varustettu majoituskohde toimii Saluunan terassilla ja se on tarkoitettu kahdelle henkilölle. Tila on lasitettu, joten on sateen ja tuulen suojassa. Halutessasi voit kuitenkin avata ikkunoita ja nukkua raikkaassa ulkoilmassa. Tila vapautuu majoitusasiakkaiden käyttöön klo 21 alkaen. Siihen asti alue on kahvila-asiakkaiden vapaassa käytössä. Wc, suihku ja ruuan lämmitysmahdollisuus (mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi) löytyvät Saluunan sisältä joka toimii yhteisenä jaettuna tilana majoitusasiakkaillemme.

Hinta 75€/yö, seuraavat yöt 60€.
Sisältää loppusiivouksen, liinavaatteet ja lämpimät makuupussit, joilla tarkenee nukkua terassilla pitkälle syksyyn.

Sähköpaikka matkailuautolle (yhteensä 2 paikkaa)

Hinta 25€/ yö sis. sähkön, Saluunan jaettujen sisätilojen käytön; wc, suihku ja ruuan lämmitysmahdollisuus (mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi).

Lisäksi valikoimassamme on kaksi vasta remontoitua, pientä paritalomökkiä Lucky Ranch Cabin 3 ja Lucky Ranch Cabin 4, jotka sijaitsevat Lucky Ranch Saluunan kanssa samassa pihapiirissä. Molemmista mökeistä löytyy pieni keittiö ja wc/suihku ja Cabin 4 myös oma pieni sauna.

Katso lisätietoja majoitusvaihtoehdoista täältä.

Noin 500 metrin päästä Lucky Ranch Saluunalta löytyy myös tilavampi, keväällä 2024 pintaremontoitu huoneisto Lucky Lodge. Lodgessa on 3 makuuhuonetta, tilava keittiö, kaksi wc:tä, suihku ja sauna.
 
Katso lisätiedot huoneistosta täältä.