Lucku Ranch logo

Valikko

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: huhtikuu 11, 2022

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan tietojesi keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen liittyviä käytäntöjämme ja menettelytapojamme, kun käytät Palvelua, ja kerrotaan sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, on seuraavin edellytyksin määritelty merkitys.

Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikössä vai monikossa.

Määritelmät

Tässä tietosuojakäytännössä tarkoitetaan:

  • Sinä tarkoittaa palvelua käyttävää tai käyttävää henkilöä tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää palvelua, tapauksen mukaan.

    GDPR:n (yleinen tietosuoja-asetus) mukaan sinusta voidaan käyttää nimitystä rekisteröity tai käyttäjä, koska olet henkilö, joka käyttää palvelua.

  • Yritys (jäljempänä tässä sopimuksessa joko "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") tarkoittaa Lucky Ranch Ay, Pyhäntie 1210, 98530 Pyhätunturi, Suomi.

    Tietosuoja-asetuksessa yritys on rekisterinpitäjä.

  • Kumppani tarkoittaa yhteisöä, joka käyttää määräysvaltaa, on osapuolen määräysvallassa tai yhteisen määräysvallan alaisena osapuolen kanssa, kun 'määräysvallalla' tarkoitetaan vähintään 50%:n omistusosuutta osakkeista, osuuksista tai muista arvopapereista, jotka oikeuttavat äänestämään johtajien valinnassa tai muussa johtovallassa.
  • Tili tarkoittaa yksilöllistä tiliä, joka on luotu Sinulle Palvelumme tai sen osien käyttämiseksi.
  • Verkkosivusto viittaa Lucky Ranchiin, jonne pääsee osoitteesta https://luckyranch.fi.
  • Palvelu viittaa verkkosivustoon.
  • Maa viittaa: Suomi
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja yhtiön puolesta. Sillä tarkoitetaan kolmansien osapuolten yrityksiä tai henkilöitä, jotka Yhtiö on palkannut helpottamaan Palvelun käyttöä, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluja tai auttamaan Yhtiötä Palvelun käytön analysoinnissa.

    Palveluntarjoajia pidetään tietosuoja-asetuksen soveltamiseksi henkilötietojen käsittelijöinä.

  • Kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelu viittaa mihin tahansa verkkosivustoon tai sosiaaliseen verkostoon, jonka kautta Käyttäjä voi kirjautua sisään tai luoda tilin käyttääkseen Palvelua.
  • Facebook Fan Page on julkinen profiili nimeltä https://www.facebook.com/luckyranchpyha, jonka yhtiö on nimenomaisesti luonut Facebook-yhteisöverkostoon ja johon pääsee käsiksi osoitteesta https://www.facebook.com/luckyranchpyha.
  • Henkilötiedot on mikä tahansa tieto, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

    GDPR:ssä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sinua koskevia tietoja, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoja, verkkotunnisteita tai yhtä tai useampaa fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen, kulttuuriseen tai sosiaaliseen identiteettiin liittyvää tekijää.

    CCPA:n tarkoituksia varten henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka tunnistavat sinut, liittyvät sinuun, kuvaavat sinua tai jotka voidaan yhdistää sinuun tai jotka voidaan kohtuudella yhdistää sinuun suoraan tai välillisesti.

  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto sijoittaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai muulle laitteellesi ja jotka sisältävät muun muassa tiedot selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla.
  • Käyttötiedot viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, jotka syntyvät joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivuvierailun kesto).
  • Rekisterinpitäjätarkoittaa GDPR:n (yleinen tietosuoja-asetus) tarkoituksessa yritystä oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.
  • Älä jäljitä (DNT) on konsepti, jota Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset, erityisesti Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio (FTC), ovat edistäneet, jotta internet-ala kehittäisi ja ottaisi käyttöön mekanismin, jonka avulla internetin käyttäjät voivat valvoa verkkotoimintojensa seurantaa eri verkkosivustoilla.
  • LiiketoimintaCCPA:n (Kalifornian kuluttajan yksityisyydensuojaa koskeva laki) tarkoituksessa tarkoittaa yritystä, joka on Kalifornian osavaltiossa toimiva oikeushenkilö, joka kerää kuluttajien henkilötietoja ja päättää kuluttajien henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja keinoista tai jonka puolesta tällaisia tietoja kerätään ja joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää kuluttajien henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja keinoista, ja joka harjoittaa liiketoimintaa Kalifornian osavaltiossa.
  • KuluttajaCCPA:ssa (California Consumer Privacy Act) tarkoitetaan luonnollista henkilöä, joka asuu Kaliforniassa. Asukas, sellaisena kuin se on määritelty laissa, käsittää 1) jokaisen luonnollisen henkilön, joka on Yhdysvalloissa muussa kuin tilapäisessä tai ohimenevässä tarkoituksessa, ja 2) jokaisen luonnollisen henkilön, jonka kotipaikka on Yhdysvalloissa ja joka on Yhdysvaltojen ulkopuolella tilapäisessä tai ohimenevässä tarkoituksessa.
  • MyyntiCCPA:ssa (California Consumer Privacy Act) tarkoitetaan kuluttajan henkilötietojen myymistä, vuokraamista, luovuttamista, paljastamista, levittämistä, saataville asettamista, siirtämistä tai muuta suullista, kirjallista, sähköistä tai muuta viestintää toiselle yritykselle tai kolmannelle osapuolelle rahallista tai muuta arvokasta vastiketta vastaan.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättävien tietojen tyypit

Henkilötiedot

Kun käytät Palveluamme, saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, osavaltio, provinssi, postinumero, kaupunki
  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötietoja kerätään automaattisesti Palvelun käytön yhteydessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollaosoite (esim. IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi kellonaika ja päivämäärä, kyseisillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien muun muassa käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunniste, mobiililaitteesi IP-osoite, mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiililaitteen Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää, kun vierailet palvelussamme tai kun käytät palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta.

Seurantateknologiat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen tallentamiseen. Seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja skriptit, joita käytetään tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit määrätä selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitakin palvelumme osia.

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istunto"-evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun poistut verkosta, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet selaimesi.

Käytämme sekä istuntoevästejä että pysyviä evästeitä alla mainittuihin tarkoituksiin:

  • Välttämättömät / välttämättömät evästeet

    Tyyppi: Tyyppi: Istuntoevästeet

    Hallinnoija: Us

    Käyttötarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluja ja käyttää joitakin sen ominaisuuksia. Ne auttavat todentamaan käyttäjät ja estämään käyttäjätilien vilpillistä käyttöä. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle näitä palveluita.

  • Evästekäytäntö / Ilmoitus Evästeiden hyväksyminen Evästeet

    Tyyppi: Evästeet: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnallisuus Evästeet

    Tyyppi: Evästeet: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Us

    Käyttötarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa tekemäsi valinnat verkkosivustoa käyttäessäsi, kuten kirjautumistietosi tai kieliasetuksesi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi käyttökokemus ja välttää se, että sinun tarvitsee syöttää asetuksesi uudelleen joka kerta, kun käytät verkkosivustoa.

  • Seuranta- ja suorituskykyevästeet

    Tyyppi: Evästeet: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Kolmannet osapuolet

    Käyttötarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivuston liikenteestä ja siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäisenä kävijänä. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot on yleensä yhdistetty pseudonyymiin tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jolla käytät verkkosivustoa. Saatamme myös käyttää näitä evästeitä testataksemme uusia mainoksia, sivuja, ominaisuuksia tai verkkosivuston uusia toimintoja nähdaksemme, miten käyttäjät reagoivat niihin.

  • Kohdennus- ja mainosevästeet

    Tyyppi: Evästeet: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Kolmannet osapuolet

    Tarkoitus: Nämä evästeet seuraavat selaustottumuksiasi, jotta voimme näyttää mainontaa, joka todennäköisesti kiinnostaa sinua. Nämä evästeet käyttävät tietoja selaushistoriastasi ryhmitelläkseen sinut muiden käyttäjien kanssa, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Näiden tietojen perusteella ja luvallamme kolmannen osapuolen mainostajat voivat sijoittaa evästeitä, joiden avulla ne voivat näyttää mainoksia, joiden uskomme olevan kiinnostuksen kohteitasi vastaavia, kun olet kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoistasi saat evästekäytännöstämme.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien palvelumme käytön seuranta.
  • Tilisi hallinnoimiseksi: hallinnoidaksesi rekisteröitymistäsi palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.
  • Sopimuksen täyttämistä varten: ostamiasi tuotteita, tuotteita tai palveluita koskevan ostosopimuksen tai minkä tahansa muun Palvelun kautta kanssamme tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.
  • Ottaa yhteyttä sinuun: Ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat toimintoihin, tuotteisiin tai sopimuksen kohteena oleviin palveluihin liittyviä päivityksiä tai informatiivista viestintää, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai kohtuullista niiden toteuttamiseksi.
  • Tarjota sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet kysynyt, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tietoja.
  • Pyyntöjesi hallinnoimiseksi: Osallistuaksemme ja hallinnoidaksemme meille esittämiäsi pyyntöjä.

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Saatamme jakaa henkilötietojasi palveluntarjoajien kanssa, jotta voimme seurata ja analysoida palvelumme käyttöä, näyttää sinulle mainoksia, jotta voimme tukea ja ylläpitää palvelua, ottaa sinuun yhteyttä, mainostaa sinua kolmannen osapuolen verkkosivustoilla sen jälkeen, kun olet vieraillut palvelussamme, tai maksujen käsittelyä varten.
  • Liiketoiminnan siirtoja varten: Saatamme jakaa tai siirtää henkilötietojasi fuusion, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan ostamisen yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Kumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietojasi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme, että nämä tytäryhtiöt noudattavat tätä tietosuojakäytäntöä. Sidosyrityksiin kuuluvat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita me hallitsemme tai jotka ovat yhteisen määräysvallan alla kanssamme.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia tietoja tai olet muulla tavoin vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä nämä tiedot ja niitä voidaan levittää julkisesti ulkopuolelle. Jos olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa tai rekisteröidyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelun kautta, kolmannen osapuolen sosiaalisen median palvelussa olevat yhteystietosi voivat nähdä nimesi, profiilisi, kuvasi ja kuvauksesi toiminnastasi. Vastaavasti muut käyttäjät voivat nähdä toimintasi kuvaukset, kommunikoida kanssasi ja tarkastella profiiliasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimustemme ja käytäntöjemme noudattamisen valvomiseksi.

Yhtiö säilyttää käyttötietoja myös sisäisiä analyysitarkoituksia varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän aikaa, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään palvelumme turvallisuuden vahvistamiseen tai toiminnallisuuden parantamiseen tai kun olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään näitä tietoja pidempään.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietoja, käsitellään yhtiön toimistoissa ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää - ja niitä voidaan ylläpitää - tietokoneisiin, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalainsäädäntö voi poiketa sinun lainkäyttöalueesi lainsäädännöstä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön, jota seuraa kyseisten tietojen toimittaminen, merkitsee suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys toteuttaa kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojen turvallisuus.

Henkilötietojesi luovuttaminen

Liiketoiminta

Jos Yhtiö on mukana sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietosi voidaan siirtää. Ilmoitamme asiasta ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niihin aletaan soveltaa erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yhtiö voi joutua luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki tai viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) pätevät pyynnöt sitä edellyttävät.

Muut oikeudelliset vaatimukset

Yhtiö voi luovuttaa henkilötietojasi, jos se on hyvässä uskossa sitä mieltä, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Oikeudellisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa yhtiön oikeuksia tai omaisuutta.
  • estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palveluun liittyen.
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojeleminen.
  • Suojautua oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva siirtomenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

Palveluntarjoajilla on pääsy henkilötietoihisi vain suorittaakseen tehtäviään puolestamme, ja ne ovat velvollisia olemaan luovuttamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytiikka

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia palvelumme käytön seurantaan ja analysointiin.

  • Google Analytics

    Google Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seurantaan ja valvontaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin.

    Voit kieltäytyä antamasta palvelussa tapahtuvaa toimintaasi Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin selaimen opt-out-lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta Google Analyticsin kanssa tietoja vierailuista.

    Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojaa ja käyttöehtoja koskevalla verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

Mainonta

Saatamme käyttää palveluntarjoajia näyttämään sinulle mainoksia palvelumme tukemiseksi ja ylläpitämiseksi.

  • Google AdSense & DoubleClick-eväste

    Google käyttää kolmannen osapuolen myyjänä evästeitä mainosten tarjoamiseen palvelussamme. Googlen DoubleClick-evästeen käyttö mahdollistaa sen ja sen yhteistyökumppaneiden mainosten tarjoamisen käyttäjillemme heidän käyntinsä perusteella palvelussamme tai muilla verkkosivustoilla Internetissä.

    Voit kieltäytyä DoubleClick-evästeen käytöstä kiinnostuksen perusteella tapahtuvaan mainontaan vierailemalla Google Ads Settings -verkkosivulla: https://www.google.com/ads/preferences/.

Sähköpostimarkkinointi

Saatamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeillä, markkinointi- tai mainosmateriaaleilla ja muilla sinua mahdollisesti kiinnostavilla tiedoilla. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla lähettämissämme sähköpostiviesteissä olevaa tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä.

Saatamme käyttää sähköpostimarkkinoinnin palveluntarjoajia hallinnoidaksemme ja lähettäessämme sinulle sähköposteja.

Käyttäytymiseen perustuva uudelleenmarkkinointi

Yhtiö käyttää uudelleenmarkkinointipalveluja mainostaakseen sinua kolmansien osapuolten verkkosivustoilla sen jälkeen, kun olet vieraillut palvelussamme. Me ja kolmannen osapuolen myyjät käytämme evästeitä tiedottaaksemme, optimoidaksemme ja tarjotaksemme mainoksia, jotka perustuvat aiempiin käynteihisi Palvelussamme.

  • Twitter

    Twitterin uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Twitter Inc.

    Voit kieltäytyä Twitterin kiinnostukseen perustuvista mainoksista noudattamalla heidän ohjeitaan: https://support.twitter.com/articles/20170405.

    Lisätietoja Twitterin tietosuojakäytännöistä ja -käytännöistä saat vierailemalla heidän tietosuojakäytäntösivullaan: https://twitter.com/privacy.

  • Facebook

    Facebookin uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Facebook Inc.

    Voit lukea lisää Facebookin kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta käymällä tällä sivulla: https://www.facebook.com/help/164968693837950.

    Voit kieltäytyä Facebookin kiinnostukseen perustuvista mainoksista noudattamalla näitä Facebookin ohjeita: https://www.facebook.com/help/568137493302217.

    Facebook noudattaa Digital Advertising Alliancen laatimia käyttäytymiseen perustuvaa verkkomainontaa koskevia itsesääntelyperiaatteita. Voit myös kieltäytyä Facebookin ja muiden osallistuvien yritysten mainonnasta Digital Advertising Alliancen kautta Yhdysvalloissa https://www.aboutads.info/choices/, Digital Advertising Alliance of Canadan kautta Kanadassa https://youradchoices.ca/ tai European Interactive Digital Advertising Alliancen kautta Euroopassa https://www.youronlinechoices.eu/ tai kieltäytyä mainonnasta mobiililaitteesi asetusten avulla.

    Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä saat Facebookin tietosuojakäytännöistä: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

  • Instagram

    Twitterin uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Twitter Inc.

    Voit tutustua tarkemmin Instagramin tietosuojakäytäntöihin ja -käytäntöihin vierailemalla heidän tietosuojakäytäntösivullaan: https://help.instagram.com/519522125107875.

Käyttö, suorituskyky ja muut

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia palvelumme parantamiseksi.

  • Näkymätön reCAPTCHA

    Käytämme näkymätöntä captcha-palvelua nimeltä reCAPTCHA. reCAPTCHA on Googlen ylläpitämä.

    ReCAPTCHA-palvelu voi kerätä tietoja sinusta ja laitteestasi turvallisuussyistä.

    ReCAPTCHA:n keräämiä tietoja säilytetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

  • Google Places

    Google Places on palvelu, joka palauttaa tietoja paikoista HTTP-pyyntöjen avulla. Sitä ylläpitää Google.

    Google Places -palvelu voi kerätä tietoja sinusta ja laitteestasi turvallisuussyistä.

    Google Placesin keräämiä tietoja säilytetään Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

GDPR Tietosuoja

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta GDPR:n mukaisesti

Voimme käsitellä henkilötietoja seuraavin edellytyksin:

  • Suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa tiettyä tarkoitusta varten.
  • Sopimuksen täyttäminen: Henkilötietojen toimittaminen on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen ja/tai sopimuksen tekemistä edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi.
  • Lakisääteiset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on tarpeen Yhtiön lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Elintärkeät edut: Henkilötietojen käsittely on tarpeen sinun tai jonkun muun luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojaamiseksi.
  • Yleiset edut: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun vuoksi tai yritykselle kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi.
  • Oikeutetut edut: Henkilötietojen käsittely on tarpeen yhtiön oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Yritys auttaa joka tapauksessa mielellään selventämään, mitä erityistä oikeusperustaa käsittelyyn sovelletaan, ja erityisesti, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen tai sopimusperusteinen vaatimus tai sopimuksen tekemisen edellyttämä vaatimus.

GDPR:n mukaiset oikeutesi

Yhtiö sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.

Sinulla on tämän tietosuojakäytännön mukaan ja lain mukaan, jos olet EU:n alueella, oikeus:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus tutustua sinusta hallussamme oleviin tietoihin, päivittää tai poistaa ne. Aina kun se on mahdollista, voit tarkastella, päivittää tai pyytää henkilötietojasi poistettavaksi suoraan tilisi asetukset -osiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua. Näin voit myös saada kopion sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista.
  • Pyydä oikaisua hallussamme oleviin henkilötietoihin. Sinulla on oikeus saada kaikki puutteelliset tai epätarkat tietomme sinusta oikaistuksi.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa, jos käytämme oikeutettua etua käsittelymme oikeusperustana, ja sinun erityistilanteessasi on jotakin sellaista, joka saa sinut vastustamaan henkilötietojesi käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa, jos käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötiedot, jos meillä ei ole perusteltua syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain sellaisia automaattisia tietoja, joiden käyttämiseen olet alun perin antanut suostumuksesi, tai jos käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Peruuta suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun toimintoihin.

GDPR:n mukaisten tietosuojaoikeuksien käyttäminen

Voit käyttää oikeuksiaan saada tietoja, oikaista niitä, peruuttaa ne ja vastustaa niitä ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että saatamme pyytää sinua tarkistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, pyrimme parhaan kykymme mukaan vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos olet Euroopan talousalueella (ETA), saat lisätietoja ottamalla yhteyttä ETA:n paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

Facebook Fan Page

Facebookin fanisivun rekisterinpitäjä

Yhtiö on Palvelun käytön aikana kerättyjen henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Facebook Fan Page -sivun (https://www.facebook.com/luckyranchpyha) ylläpitäjänä Yhtiö ja sosiaalisen verkoston Facebookin ylläpitäjä ovat yhteisiä rekisterinpitäjiä.

Yhtiö on tehnyt Facebookin kanssa sopimuksia, joissa määritellään muun muassa Facebookin fanisivun käyttöehdot. Nämä ehdot perustuvat pääosin Facebookin käyttöehtoihin: https://www.facebook.com/terms.php.

Facebookin tietosuojakäytännöstä https://www.facebook.com/policy.php saat lisätietoja siitä, miten Facebook hallinnoi henkilökohtaisia tietoja, tai ota yhteyttä Facebookiin verkossa tai postitse: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Yhdysvallat.

Facebook Insights

Käytämme Facebook Insights -toimintoa Facebookin fanisivun toiminnan yhteydessä ja yleisen tietosuoja-asetuksen perusteella saadaksemme anonymisoituja tilastotietoja käyttäjistämme.

Tätä tarkoitusta varten Facebook sijoittaa evästeen käyttäjän laitteeseen, joka vierailee Facebook-tykkäyssivullamme. Kukin eväste sisältää yksilöllisen tunnistuskoodin, ja se pysyy aktiivisena kaksi vuotta, paitsi jos se poistetaan ennen tämän ajanjakson päättymistä.

Facebook vastaanottaa, tallentaa ja käsittelee evästeeseen tallennettuja tietoja erityisesti silloin, kun käyttäjä vierailee Facebookin palveluissa, Facebookin fanisivun muiden jäsenten tarjoamissa palveluissa ja muiden Facebookin palveluita käyttävien yritysten palveluissa.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä saat Facebookin tietosuojakäytännöistä täältä: https://www.facebook.com/full_data_use_policy.

CCPA:n tietosuoja

CCPA:n mukaiset oikeutesi

Tämän tietosuojakäytännön mukaan ja lain mukaan, jos asut Kaliforniassa, sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus saada ilmoitus. Sinulle on ilmoitettava asianmukaisesti, mitä henkilötietoryhmiä kerätään ja mihin tarkoituksiin henkilötietoja käytetään.
  • Oikeus tutustua tietoihin / oikeus pyytää tietoja. CCPA:n mukaan voit pyytää ja saada yhtiöltä tietoja siitä, onko yhtiö tai sen tytäryhtiöt luovuttaneet viimeisten 12 kuukauden aikana keräämiäsi henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle kolmannen osapuolen suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Oikeus kieltäytyä henkilötietojen myynnistä. Sinulla on myös oikeus pyytää yhtiötä olemaan myymättä henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voit esittää tällaisen pyynnön vierailemalla "Älä myy henkilötietojani" -osiossa tai verkkosivulla.
  • Oikeus saada tietoa henkilötiedoistasi. Sinulla on oikeus pyytää ja saada yhtiöltä tietoja seuraavien tietojen luovuttamisesta:

    • Kerättyjen henkilötietojen luokat
    • Lähteet, joista henkilötiedot on kerätty
    • Henkilötietojen keräämisen tai myymisen liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus.
    • Kolmansien osapuolten ryhmät, joiden kanssa jaamme henkilötietoja
    • Sinusta keräämämme erityiset henkilötiedot
  • Oikeus poistaa henkilötietoja. Sinulla on myös oikeus pyytää viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen henkilötietojesi poistamista.
  • Oikeus olla joutumatta syrjityksi. Sinulla on oikeus olla joutumatta syrjityksi, kun käytät kuluttajaoikeuksiasi, mukaan lukien:

    • Tavaroiden tai palvelujen epääminen Sinulle
    • erilaisten hintojen tai maksujen periminen tavaroista tai palveluista, mukaan lukien alennusten tai muiden etuuksien käyttö tai seuraamusten määrääminen.
    • tavaroiden tai palveluiden erilainen taso tai laatu Sinulle
    • Ehdotetaan, että saat eri hinnan tai hinnan tavaroista tai palveluista tai eri tason tai laadun tavaroista tai palveluista.

CCPA-tietosuojaoikeuksien käyttäminen

Jos haluat käyttää CCPA:n mukaisia oikeuksiasi ja jos asut Kaliforniassa, voit lähettää meille sähköpostia tai soittaa meille tai vierailla "Älä myy henkilökohtaisia tietojani" -osiossa tai verkkosivullamme.

Yhtiö luovuttaa ja toimittaa vaaditut tiedot maksutta 45 päivän kuluessa siitä, kun se on vastaanottanut todennettavissa olevan pyyntösi. Vaadittujen tietojen toimittamisaikaa voidaan pidentää kerran 45 päivällä, jos se on kohtuullisen tarpeellista ja jos siitä ilmoitetaan etukäteen.

Älä myy henkilökohtaisia tietojani

Emme myy henkilökohtaisia tietoja. Yhteistyökumppanimme palveluntarjoajat (esimerkiksi mainoskumppanimme) saattavat kuitenkin käyttää palvelussa teknologiaa, joka "myy" henkilötietoja CCPA-lain määritelmän mukaisesti.

Jos haluat kieltäytyä käyttämästä henkilötietojasi kiinnostuksen perusteella tapahtuvaan mainontaan ja CCPA-lain mukaiseen mahdolliseen myyntiin, voit tehdä sen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Huomaathan, että kaikki poistumismahdollisuudet riippuvat käyttämästäsi selaimesta. Sinun on ehkä poistuttava käytöstä jokaisessa käyttämässäsi selaimessa.

Verkkosivusto

Voit kieltäytyä vastaanottamasta palveluntarjoajiemme tarjoamia personoituja mainoksia noudattamalla palvelussa annettuja ohjeita:

  • "Evästeiden suostumus" -ilmoitusbanneristamme
  • Tai "CCPA Opt-out" -ilmoitusbannerista.
  • Tai "Älä myy henkilökohtaisia tietojani" -ilmoitusbannerista.
  • Tai "Älä myy henkilökohtaisia tietojani" -linkistä.

Poistuminen asettaa tietokoneellesi evästeen, joka on yksilöllinen selaimelle, jota käytät poistumiseen. Jos vaihdat selainta tai poistat selaimesi tallentamat evästeet, sinun on poistuttava käytöstä uudelleen.

Mobiililaitteet

Mobiililaitteesi voi antaa sinulle mahdollisuuden kieltäytyä käyttämiäsi sovelluksia koskevien tietojen käytöstä, jotta sinulle voidaan tarjota kiinnostuksen kohteidesi mukaan kohdennettuja mainoksia:

  • "Kieltäydy kiinnostukseen perustuvista mainoksista" tai "Kieltäydy mainosten personoinnista" Android-laitteissa.
  • "Rajoita mainosten seurantaa" iOS-laitteissa

Voit myös lopettaa sijaintitietojen keräämisen mobiililaitteestasi muuttamalla mobiililaitteesi asetuksia.

"Älä seuraa" -käytäntö Kalifornian verkkotietosuojalain (CalOPPA) vaatimusten mukaisesti.

Palvelumme ei vastaa Do Not Track -signaaleihin.

Jotkin kolmansien osapuolten verkkosivustot kuitenkin seuraavat selaustasi. Jos vierailet tällaisilla verkkosivustoilla, voit asettaa selaimesi asetukset ilmoittamaan verkkosivustoille, että et halua, että sinua seurataan. Voit ottaa DNT:n käyttöön tai poistaa sen käytöstä vierailemalla verkkoselaimesi asetusten tai asetussivun kautta.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiailta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimenpiteisiin kyseisten tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

Voimme myös rajoittaa sitä, miten keräämme, käytämme ja tallennamme joitakin 13-18-vuotiaiden käyttäjien tietoja. Joissakin tapauksissa tämä tarkoittaa, ettemme voi tarjota tiettyjä Palvelun toimintoja näille käyttäjille.

Jos joudumme käyttämään suostumusta tietojesi käsittelyn oikeusperusteena ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, saatamme vaatia vanhemman suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme kyseisiä tietoja.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita me emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa emmekä ota vastuuta kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvästi palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "Viimeksi päivitetty"-päivämäärän.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tähän tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: antti@luckyranch.fi
  • Vierailemalla tällä sivulla verkkosivuillamme: https://luckyranch.fi/contacts