Lucku Ranch logo

Valikko

TAPAHTUMAT
Ympäri vuoden, hyvä virtaus

Pyhän ja Lucky Ranchin Juhannus 21.6.

Juhannusaaton ohjelma

  • 18:00 Perinteinen lipunnosto, lippupuhe ja musiikkia Kultakeron huipulla.

  • 19:00 Tervetulopuhe ja juhannussalon pystys Oravanrannassa

  • 19:30-21:00 Lavatanssit rantalavalla.

  • Tanssien jälkeen iltaa jatketaan Yöttömän Yön Pyhä Discossa. Musiikista vastaa House ja elektronisen tanssimusiikin edelläkävijä ja kansainvälistä mainetta niittänyt Dj Doubleclap. Setissä tullaan kuulemaan genrerajojen yli polkuilevaa jytää - uutta musiikkia mutta myös uudelleen lämmitettyjä klassikoita.

  • Lucky Ranch Saluunalla anniskeluoikeudet, herkullista purtavaa, järvenranta terassi, SUP-lautailua, saunaa, uintia ja palju.

Tapahtumamaksulla 10 €/hlö (alle 15-vuotiaat ilmaiseksi) pääset juhannussaunaan ja lavatansseihin. Muuten tapahtuma on ilmainen. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pyhän kyläyhdistyksen ja Lucky Ranchin kanssa.

  • Pyhän maisemahissi kuljettaa juhannusaattona huipulle klo 17-01


Dj Duobleclap on House ja elektronisen tanssimusiikin edelläkävijä ja niittänyt myös kansainvälistä mainetta.

Dj Doubleclap toimii myös samaa nimeä kantavan radion sisältövastaavana. Voit siis käydä sukeltamassa tarjontaan jo ennalta radion striimien kautta osoitteesta www.doubleclap.dance.

Esiintyjät esiintyvät katetulla tanssilavalla ja käytössä myös katettu terassi ja Saluunan sisätilat sateen sattuessa.

Lämpimästi tervetuloa!

RUSKA RACE SEIKKAILUTAPAHTUMA 14.9.2024

Ruska Race on koko perheen ulkoilupäivä, joka koostuu pyöräilystä, melonnasta ja patikoinnista. Lähtö on Lucky Ranch Saluunan pihapiiristä pyöräillä Pyhäjärven ympäri menevää MTB reittiä. Matkavaihtoehtoina on normi 13km / pitkä 20km (kiertoreitti Kiimaselkä-Huttujärventie-Polkutie)- Loppumatka Pyhäjärven kylään pyöräillään maantietä pitkin aina Haapaharjun sillalle, jossa kanootit odottavat seikkailijoita. Pyörät jää sillalle odottamaan kuljetusta ja matka jatkuu meloen 2-3 hengen kanooteilla hitaasti virtaavaa Pyhäjokea pitkin. Melonta osouus on noin 13km jossa kannattaa pitää kahvi / jaloittelutauko laavulla. Melonnan jälkeen on patikointi Soutajatunturin yli Lucky Ranch Saluunalle, jossa maali sijaitsee tänä vuonna. Halutessa voi ostaa maaliin ruokailun. Lisäksi sekasauna ja uinti mahdollisuus.

Paikkoja on ensimmäiselle 50 henkilölle ja tapahtumaan voi osallistua omalla tai vuokrapyörällä. Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä Lucky Ranch:n Antilta  antti@luckyranch.fi tai 0407540683

Ilmoittautuminen on käynnissä. Paikat täyttyvät nopeasti.
Ilmoittaudu mukaan täältä https://www.lyyti.fi/reg/Ruska_Race_2024_4764