Lucku Ranch logo

Valikko

MEISTÄ
Ympäri vuoden palveluksessanne

Meidän tarinamme

LuckyRanch Lapland Finland - Us

LuckyRanch tarjoaa elämyksiä elämäntapana.

Syksyllä 2009 muutimme Pyhätunturille töiden perässä. Sitä ennen asuimme Rovaniemellä, ja olimme juuri valmistuneet matkailun restonomeiksi (AMK).

Lucky Ranchin tarina alkoi Anun harrastuksesta lännenratsastukseen. Kun vihdoin tammikuussa 2013 löysimme paikan, jossa oli tilaa hevosharrastukselle, alkoi ajatus oman yrityksen perustamisesta muhia mielessä.

Aika pian päätimme alkaa vuokraamaan talon alakertaa matkailijoille kotimajoitus tyyppisesti samalla tavalla kuin olimme itse majoittuneet paikallisten luona matkustaessamme ympäri maailmaa.

Palvelujemme kysyntä alkoi kasvaa voimakkaasti. Elämykselliset palvelumme kasvoivat ihmisten toiveiden mukaisesti. Pian ostimme lisää hevosia ja tarvitsimme lisää majoitustiloja. Pian laajensimme ravintolapalveluihin, mikä mahdollisti myös majoitustarjontamme laajentamisen, sekä eksoottisiin ja perinteisempiin saunapalveluihin keskellä Suomen luontoa.

Palvelujemme kysyntä alkoi kasvaa, joten ostimme lisää hevosia, kanootteja, maastopyöriä ja lumi-iglumuotin. Vuonna 2018 investoimme kiinteistöön Pyhäjärven rannalla (noin kilometrin päässä hevostilalta). Se ristittiin Lucky Ranch Saluunaksi.

Lucky Ranch Saluunan yhteydessä on talvisin lumi-iglumajoitusta sekä ympäri vuoden ravintolapalveluita ja saunaohjelmia.

Vuosien varrella meillä on ollut vieraita yli 30 maasta.

TERVETULOA

Anu Lampinen

Anu Lampinen

Puhelin: +358 (0)50 355 0744

Antti Keskitalo

Antti Keskitalo

Puhelin: +358 (0)40 754 0683

Sähköposti: sales@luckyranch.fi