MEISTÄ
Ympäri vuoden palveluksessanne

Meidän tarinamme

Elämysten tarjoaminen elämäntapana

Vuosien varrella olemme löytäneet ja kehittäneet intohimomme tarjota Suomen Lapin majoitus- ja elämyspalveluita vieraille eri puolilta maailmaa. Meille olet enemmän vieras kuin asiakas perinteisessä mielessä. Olemme perheyritys, jolle asiakas on yhtä paljon elämyksistä nauttiva läheinen kuin me itse.

Kaikki alkoi, kun muutimme väliaikaisesti Pyhälle työskentelemään majoitusliikkeiden asiakaspalveluun. Tulimme tilapäisesti, mutta asettuimme pian tänne ja juurrutimme tänne.

Kaikki alkoi Anun harrastuksesta lännenhevosiin. Kun vihdoin löysimme paikan, jossa oli tilaa hevosharrastuksellemme, oli tilaa jakaa se muiden kanssa. Aika pian päätimme alkaa vuokrata talon alakertaa turisteille. Samalla tavalla kuin olimme itse vuokranneet paikallisia tiloja matkustaessamme ympäri maailmaa. Samalla tarjoamme mahdollisuuden tutustua omaan kulttuuriimme. Samalla tavalla kuin me itse opimme muiden maiden kulttuuria perhemajoituksen ja palveluiden kautta.

Palvelujemme kysyntä alkoi kasvaa voimakkaasti. Elämykselliset palvelumme kasvoivat ihmisten toiveiden mukaisesti. Pian ostimme lisää hevosia ja tarvitsimme lisää majoitustiloja. Pian laajensimme ravintolapalveluihin, mikä mahdollisti myös majoitustarjontamme laajentamisen, sekä eksoottisiin ja perinteisempiin saunapalveluihin keskellä Suomen luontoa.

Nykyään voimme tarjota kodikasta majoitusta ja lukemattomia elämyksiä sinulle ja monille muille ympäri maailmaa. Vuosien varrella meillä on ollut vieraita yli 30 maasta.

Antin intohimo luontoa kohtaan on luonut erinomaisen pohjan tarjota palvelua, joka on suunniteltu nimenomaan poikkeuksellisen luonnonläheiseksi puhtaassa luonnonympäristössä.

Uusimpana palvelunamme voimme myös tarjota sinulle mahtavan kokemuksen majoittumisesta lumi-igluissa, jotka rakennamme joka talvi. Parhaimmillaan revontulien valaiseman taivaan alla.

YMPÄRIVUODEN ympäri - tervetuloa

Anu Lampinen

Anu Lampinen

Puhelin: +358 (0)50 355 0744
Sähköposti: anu@luckyranch.fi

Antti Keskitalo

Antti Keskitalo

Puhelin: +358 (0)40 754 0683
Sähköposti: antti@luckyranch.fi