Lucku Ranch logo

Valikko

ALL YEAR ROUND WITH A GOOD FLOW
PAIKALLISIA KOKEMUKSIA LAPISSA
ALL YEAR ROUND WITH A GOOD FLOW
PAIKALLISIA KOKEMUKSIA LAPISSA
ALL YEAR ROUND WITH A GOOD FLOW
PAIKALLISIA KOKEMUKSIA LAPISSA
ALL YEAR ROUND WITH A GOOD FLOW
PAIKALLISIA KOKEMUKSIA LAPISSA

LuckyRanch - SINUN LOMAMATKASI SUOMEN LAPINMAALLE!

TERVETULOA LUCKY RANCHILLE!

Koe Suomen Lapin taika Pyhä-Luoston kansallispuiston sydämessä sijaitsevan perheyrityksen Lucky Rancin kanssa. Tarjoamme ainutlaatuista majoitusta ja unohtumattomia seikkailuja Lapin sydämessä.

Majoituspalvelumme:

 • Mökit
 • Lumi igluja
 • Lounget


Tutustu ja varaa majoituksesi täältä.


Jännittävää toimintaa:

 • Revontuli seikkailut
 • Ratsastus
 • Sauna kokemuksia
 • Moottorikelkkailu
 • Lumikenkä-, pilkki-, ja revontuliretket
 • Lumisurffausretket
 • Maastopyöräily
 • JA PALJON MUUTA!


Tutustu Suomen Lapin ainutlaatuiseen kauneuteen ja seikkailuihin Lucky Ranchin kanssa.

Tervetuloa Pyhätunturi

Pyhätunturi sijaitsee noin 1,5-2 tunnin ajomatkan päässä kohteesta Rovaniemi, Lapin pääkaupungista.

PyhäLuosto on suosittu kohde luontoa ja ulkoilma-aktiviteetteja arvostavien matkailijoiden keskuudessa. Lapin luonto tarjoaa uskomattomat puitteet ympäri vuoden halusit sitten tunnelmoida upeassa tykkypuumetsässä kaamoksen aikaan tai nauttia keskiyön auringosta tunturin huipulla. . .

Pyhä-Luoston lomakohteet haluavat tarjota mahdollisuuden nauttia hiljaisuudesta ja luonnosta. Näiden kahden lomakeskuksen sydän ovat kaksi pientä kylää, joissa kaikki laadukkaat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Koskematon luonto on vain muutaman askeleen päässä oveltasi.
Kestävyys tarkoittaa näiden keskeisten elementtien säilyttämistä myös tulevaisuudessa.

Netflix-sarja Maailman uskomattomimmat loma-asunnot sisältää myös vierailun Lucky Ranchin lumi-iglu Pyhäjärven rannalla. Katso siis kauden 1 jakso 4 Metkat majapaikat, jossa Lucky Ranchin lumi-iglun lisäksi esitellään loma-asuntoja Meksikossa ja Ozark-vuorilla.

Tosi-tv-sarjassa kolme matkailijaa esittelee eri budjeteille sopivia loma-asuntoja eri puolilla maailmaa ja jakaa asiantuntijavinkkejä. Katso Nexflixin trailereita...

LuckyRanch Lapland Finland - Igloo
LuckyRanch Lapland Finland

Lucky ranch

Majoitus

Majoitus

Varaa majoitus Lucky Ranchilta, kun vierailet Pyhä-Luoston kansallispuistossa Lapissa. Majoituskohteitamme ovat mökit tai aidot iglut - varmista, että majoituksesi on yhtä aito ja ikimuistoinen kuin muu arktinen kokemuksesi.
LUE LISÄÄ

Ympäri vuoden

Aktiviteetit

Aktiviteetit

Liity ratsastusretkillemme tai tutustu erilaisiin aktiviteetteihin, kuten lumikenkäilyyn, lumisurffaukseen, melontaan, maastopyöräilyyn, moottorikelkkailuun ja kalastukseen, kun vierailet Pyhä-Luoston kansallispuistossa. Nauti ympärivuotisista ulkoilmaseikkailuista Lapin kauneimmissa maisemissa.
LUE LISÄÄ

Lucky Ranch

SALUUNA

Lucky Ranch Saluuna

Syö illallista tai järjestä tapahtumia viehättävässä Lucky Ranch Saloonissa. Tarjoamme pyynnöstä myös räätälöityjä palveluja ikimuistoisia tapahtumia ja juhlia varten. Ravintola sijaitsee lähellä sekä Pyhätunturia että Luostoa ja kahvila on avoinna ympäri vuoden.
LUE LISÄÄ

Lännen

Ratsastus

Lännenratsastus

Räätälöimme ohjelman yksilöllisesti taitojesi ja toiveidesi mukaan. Hevosten kanssa työskentelyfilosofiamme perustuu hevosen ja ratsastajan väliseen hyvään kommunikointiin. Kun yhteys on kunnossa, työskentely yhdessä on turvallisempaa, vaivatonta ja hauskaa.
LUE LISÄÄ

Suomalainen

SAUNA

Suomalainen sauna

Rentoudu perinteisessä suomalaisessa saunassamme, pulahda järveen, josta on upeat näkymät Pyhätunturille, ja nauti herkullinen ateria Lucky Ranch Saloonissa. Täydellinen paikka rentoutumiseen Lapin aktiviteetteja täynnä olevan päivän jälkeen ympäri vuoden.
Lue lisää

Välineiden

Vuokraus

Välineiden vuokraus

Lue lisää

YMPÄRI VUODEN KAIKKIALTA MAAILMASTA

Maat
0 +
Vierailijat
0 +
Varatut yöt
0 +
Varatut seikkailut
0 +
Miten löytää
Piilotetut jalokivet
Pyhä ja Luosto sijaitsevat vain 20 minuutin ajomatkan päässä toisistaan ja vain 1 tunnin ja 30 minuutin ajomatkan päässä Napapiiriltä sekä Rovaniemen lentokentältä ja rautatieasemalta.

Etäisyys Kittilän lentoasemalta on 1h 45 min, Kuusamon lentoasemalta 2h 45 min ja Kemijärven rautatieasemalta 45 min.

Rovaniemen kaupungista, rautatieasemalta ja lentokentältä on päivittäiset yhteydet 1. joulukuuta - 1. toukokuuta neljä kertaa päivässä ja 1. kesäkuuta - 30. marraskuuta kaksi kertaa päivässä Luoston kautta Pyhälle.

Kemijärven rautatieasemalta on päivittäinen bussiyhteys Pyhälle.
Lue lisää Pyhä-Luostosta

Mitä vierailijamme sanovat

Xiomara, North-Carolina
Xiomara, Pohjois-Carolinamaaliskuu 2022
Lue lisää
Mikä ihana kokemus, mikä hieno paikka!! meillä oli ihanaa aikaa, menimme juhlimaan mieheni 40-vuotissyntymäpäivää. Olin huolissani kylmyyden takia, mutta rehellisesti sanottuna se ei ollut niin paha kuin luulin, nukuimme klo 14 asti!!!!! meillä oli ihanaa aikaa. siellä on paljon tekemistä siellä ollessamme, Annissa on hevosia, maastohiihtoa, kaunis kahvila, jossa voi syödä ja siellä on myös hiihtokeskus hyvin lähellä. Ei voisi pyytää enempää!!! great time z täysin suosittelen!!!
Bhavia, India
Bhavia, Intiahelmikuu 2022
Lue lisää
Yövyimme Antin tilalla tai 2 yötä - yhden iglussa ja yhden mökissä. Molemmat olivat aivan loistavia ja erittäin edullisia. Teimme yhtenä päivänä vaelluksen läheiseen kansallispuistoon, joka oli äärimmäisen kaunis. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltava.
Salome, Switzerland
Salome, Sveitsihelmikuu 2022
Lue lisää
Meillä oli todella mukavaa Luckyranchissa. Mukava paikka yöpyä, harrastaa aktiviteetteja ja nauttia hiljaisuudesta ja suomalaisesta luonnosta. Antti ja Annu ovat erittäin ystävällinen pariskunta. Tykkäämme tehdä fatbike retken, snowsurffata Antin kanssa ja ratsastaa Annun kanssa. Kiitos seikkailusta. Suosittelemme nukkumaan iglussa ja suomalaisessa saunassa. Me haluaisimme
Amandine, France
Amandine, Ranskatammikuu 2022
Lue lisää
Meillä oli hieno oleskelu Lucky Lodgessa. Mökki on iso ja kaunis. Naapurusto on hyvin rauhallinen ja erittäin kaunis. Löytyy kaikki tarvittava : keittiö kaikkine varusteineen, jääkaappi, astianpesukone, pesukone, sauna, kolme makuuhuonetta. Paljon kaappeja. Talo on erittäin hyvällä paikalla, lähellä järveä ja lähellä hiihtokeskusta. Suosittelen ehdottomasti sitä !
Fabiola, Germany
Fabiola, Saksatammikuu 2022
Lue lisää
Iglut ovat kauniita ja yllättävän mukavia, makuupussit pitävät sinut liian lämpimänä, olimme -29 ° C: ssa ja silti nukkui hyvin ja lämpimänä, lämpimässä talossa on kaikki mitä tarvitset kaiutin, savupiippu, suihku, WC jopa wifi.
Kiara Liz, Puerto Rico
Kiara Liz, Puerto Ricojoulukuu 2021
Lue lisää
Lomamme Antin luona oli uskomaton!!!! Rakastamme jokaista osaa tästä paikasta. Kaikki täydellisesti suunniteltu ja valmisteltu takaamaan upea oleskelu. Meillä oli elämys elämämme aikana. Meillä oli myös mahdollisuus tehdä ratsastusretki Anun kanssa ja se oli ihanaa. He ovat molemmat erittäin mukavia ihmisiä. Gino (koira) on myös hämmästyttävä isäntä. Minulla on vain hyviä toiveita tälle perheelle, kaikkien pitäisi elää tämä kokemus ja tavata heidät. Se oli aivan kuten heidän nimensä: Olen erittäin LUCKY löytää tämä RANCH.